LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Grote Prijs Julien Van de Velde

Uitbergen
28
februari 2013

Britt Roelandt, Dries De Smedt en Robbe Neyns zijn de besten in Uitbergen. Niels Verbeiren steekt het zilver op zak.

Hannelore Heymans kwam als 13e benjamin over de meet, gevolgd door Nienke Van Campenhout op een 18e stek. Nona Engelaar finishte in reeks twee op plaats 22. Xander Cools haalde bij de jongens een eerste top-10 plaats. Hij eindigde op de 7e plaats. Niels Verbeiren deed in reeks 2 zelfs nog beter. Hij kaapte het zilver weg, en moest enkel Herve De Cremer (ASVO) voor laten.

Britt Roelandt toonde zich de snelste bij de miniemen meisjes door Yara Valck (ZELE) en Ellis Tieter (VS) te kloppen. Bij de jongens liep Yoran Kerkhofs naar plaats 6. Ook Ralph Losa finishte met een tiende plaats nog net bij die eerste tien. Vic Walraevens volgde niet veel verder op plaats 12, Flor Robijns 18e en Aico Van Grembergen werd 21e. Siebe Van Campenhout liep in de volgende reeks naar plaats 11. Dylan Veekmans finishte 28e.

Bij de miniemen liep Emma Vannieuwenhuyse als 16e over de meet en bleef daarmee Jente Van Camenhout, die 23e werd, voor. Jef Walraevens eindigde 16e bij de jongens.

Dries De Smet haalde bij de cadetten het tweede goud van de dag op. Hij won van Aaron Van Poucke (ACME) en Lander Verloove (VS).

Robbe Neyns haalde de 7e plaats bij de korte cross voor de JSM heren. Hij was wel de eerste junior die over de meet kwam. In de lange cross eindigden Soren en Sigurd Suys op plaatsen 42 en 43.

Alle resultaten kan je hier terugvinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube