Grote Prijs Stad Deinze

Deinze
18
november 2012

1572 veldlopers gingen in recreatiepark de Brielmeersen van start in de jaarlijkse cross van Atletiekclub Deinze, waarvan 49 Lebbekenaren. Astrid Verhoeven was de enige die een podiumplaats wist te veroveren, zij eindigde derde.

Ella Heyvaert finishte 15e bij de benjamins meisjes. Madeleine Raemdonck werd 34e, Caro Vercauteren 56e, Nina Cooreman 57e op 76 deelnemers. Bij de jongens finishte Lukas Raemdonck op de 70e plaats in een reeks met liefst 110 benjamins. Bij de pupillen finishte Joyce Moens 39e, Hanne De Wilde werd 55e, Sandrine Verhofstadt 72e en Gitte Neyns 74e. Britt Roelandt ging van start bij de oudere pupillen, waar ze op een 14e plaats binnen kwam. Cataline Schuddinck finishte als 17e. Bij de jongens zorgde Josse Vannieuwenhuyze voor de eerste top-10 notering van e dag. Hij eindigde op de 8e plaats. Yoran Kerkhofs kwam als 32e over de meet, Ben Vandevoorde 38e, Arne De Braekeleer 64e. Siebe Van Campenhout, geboren in 2002 eindigde op een 14e plaats. Tibo Van Assche werd 72e.

Bij de miniemen tekende Lien Bosschem een 31e plaats op. Emma Uyttersprot eindigde 56e, Lotte Heyvaert 58e, Sophie Vermeiren 63e, Lien Van Hoorde 65e. In de 2e reeks, geboortejaar 2000, eindigde Emma Vannieuwenhuyse 46e, Marie Van der Wilt 58e, Jule Walraevens 62e en Jente Van Campenhout 65e. Wannes Theelen kwam bij de jongens (2001) als eerste over de finishlijn op de 23e stek. Benthe Van de Maele volgde als 30e, Arthur Verhofstadt finishte 66e. Ayrton Blanc is 2e jaars miniem, en finishte in deze reeks als 40e, Matthias Kerkhofs volgde hem met een 42e plaats op de voet. Ward Klinckaert werd 52e.

Lies Vercauter zorgde voor de 2e top-10 plaats van deze cross. Ze eindigde op de vijfde plaats. Amber Van de Maele (32e), Maithe Rivera Armayones (35e) en Eline Neyns (96e) volgden op enige afstand. Bij de jongens liep Arne Teck de beste wedstrijd. Hij finishte als 16e, Jonas Van Biesen werd 28e. Scholiere Kaat Theelen eindigde 22e, Kaat Paternoster 27e, Lynn Vereeken 3e.

Juniore Astrid Verhoeven zorgde voor de eerste medaille van de dag. Zij mocht het brons ophalen. Soren Suys werd 35e bij de mannen. Bij de masters liep Hilde Scholliers naar de 20e plaats. Jozef Becque veroverde een 9e stek bij de masters heren 50+. Jan Moens (34e), Sigurd Suys (85e) en Michael Verheyden (105e) liepen mee met de -50ers.

Glen Braem kwam als eerste senior over de finish als 38e. Kris Van Gucht volgde hem op een 50e plaats.

Foto’ s bekijk je hier:

Alle resultaten kan je hier terugvinden. De tussenstand van het crossklassment na deze wedstrijd download je hier.