x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Goud voor Eva in de “Halve marathon Zwalm”

Zwalm
zo 14 april 2019

Liefhebbers van halve en volledige marathons kunnen in deze periode haast keuzestress krijgen. De Lebbeekse atlete koos voor een wat lastigere uitdaging.

De Vlaamse Ardennen zijn mooi maar uiteraard niet vlak. Het parcours van de marathon bestaat uit een noordelijke en zuidelijke lus. Allebei geven ze je een zicht op de plaatselijk natuur.
Deelnemers aan de halve marathon leggen het zuidelijk deel af. Eva Dierckens liet zich niet afschrikken door de Vlaamse heuvels. Ze koos voor de halve marathon en nam het goud mee naar huis.

Resultaat halve marathon (387 deelnemers)

54 Eva Dierckens 1:37:55

De uitslagen van stratenlopen en trails vermelden niet altijd atletiekclubs. Lebbeekse atleten die deelnamen aan deze wedstrijd en niet in het verslag staan mogen dat steeds laten weten via webteam@lebb.be.
Geschreven door Chris Schelkens | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen