LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Heel wat overwinningen tijdens avondmeeting in Beveren

Beveren
28
juli 2016

Heel wat volk trok naar de avondmeeting in Beveren. Onder ideale omstandigheden namen ze er deel aan verschillende disciplines, van sprint tot afstandsnummers en verspringen.

Juniore Celine De Meester begon met 14.07 op de 100m. Ze kreeg daarbij een rugwind van 0.5 m/s. De cadetten volgden de JSM-reeksen meteen. Luca Heyvaert en Joke Clynhens mochten beiden in de snelste reeks plaatsnemen. Luca klokte er bij een tegenwind van -1.3 m/s een tijd van 12.82. Joke was goed voor 13.87.

Luca en Laura Van Borm doken vervolgens de zandbak in. Hier haalde Luca het van de verzamelde tegenstand door net geen 5 meter ver te springen. 4m98 leverde haar het goud op. Laura werd vierde met een sprong van 4m55.

Delphine en zus Florence Van Laethem mochten beiden samen aantreden op de 1000 meter. Door het weinig aantal deelnemers mochten junioren, senioren, cadetten en scholieren samen lopen. Het was de oudste van de twee zussen die de wedstrijd op haar naam schreef. Delphine klokte 3:02.80. Cadette Florence kwam als zesde binnen na 3:13.72.
Bij de scholieren jongens liep Jonas Van Biesen naar de overwinning. Hij liet de klok stoppen op 2:40.38.

De meeting werd afgesloten met de 300 meter. Celine dook er als tweede over de finishlijn in een tijd van 45.78.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube