LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Het cross-seizoen begint: Deze veldlopen kruis je aan in je agenda

Lebbeke
17
oktober 2014

Onze trainers maakten opnieuw werk van een clubkalender. Daarop prijken liefst 19 organisaties in het veld waar we als club heen trekken. Al deze veldlopen komen in aanmerking voor ons winters crosscriterium.

We starten binnen 9 dagen in Gent met de CrossCup Relays aan de Blaarmeersen. Vervolgens gaat het in sneltreinvaart naar Antwerpen, Opwijk, Deinze, Zele en Roeselare. Het eerste weekend van december trekken we over de landsgrenzen naar het Nederlanse Goes. Meer info over deze verplaatsing kan je bij je trainer krijgen.

Eind december staat de CrossCupmanche van Brussel op het programma, gevolgd door de eerste cross van 2015 in Grimbergen. Vervolgens trekken we via Bornem, Hamme en Hannuit naar het provinciaal kampioenschap in Deinze. Lokeren moet dan de voorbereiding worden op het Vlaams kampioenschap in Rotselaar. Enkel Dour en Lebbeke scheiden ons dan nog van het hoogtepunt van het crossgebeuren: het Belgisch kampioenschap in Wachtebeke. Onze masters trekken een week later naar Beverhout voor hun nationaal kampioenschap.

Een lijst met alle clubverplaatsingen kan je hier terugvinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube