LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

3041 keer het winterseizoen in beeld

Lebbeke
17
maart 2014

Onze vele fotografen stuurden ook deze winter weer heel wat beelden door. Liefst 3041 foto's van indoorwedstrijden, crossen en wegwedstrijden vonden hun weg naar onze Flickr-account. Wij geven een overzichtje.

De winter begon met twee stages. Eéntje in Blankenberge en eentje in Falesia (Portugal). Datzelfde weekend werd ook het crossseizoen in Gent op gang getrokken. De volgende weekends volgden de crossen van Opwijk, Deinze, Halle en Zele. In Roeselare wist Astrid zich intussen te plaatsen voor het EK in Belgrado.

Het Kerstgala zorgde tijdens de kerstvakantie voor een leuke verpozing. Ook trainers Koen en Gentil zorgden voor wat entertainment tijdens hun verjaardagstraining.

Intussen werd ook indoor aan de slag gegaan. De Buffalo meeting, Artevelde meeting, het PK indoor en de indoormeeting van VS volgden elkaar in sneltempo op.
Intussen domineerde Astrid de CrossCup in Brussel, namen enkele van onze atleten deel aan Ketnet Go IV en werd onze gloednieuwe materiaalcontainer geleverd. Op straat werd er gelopen in Stekene, Brussel en Leuven.

Het veldlopen werd verder gezet in Grimbergen, Hamme, Bornem, Hannuit en het provinciaal kampioenschap in Schellebelle.
Indoor kwamen de grote wedstrijden eraan. Het Vlaams kampioenschap AC, Belgisch kampioenschap AC en het BK Masters. Daarnaast werd ook nog de Aalsterse indoormeeting afgewerkt.

In het veld werd de laatste rechte lijn ingezet naar het Vlaams en Belgisch kampioenschap. Crossen in Lokeren, Lebbeke en Opwijk brachten onze atleten in topvorm naar het Vlaams en Belgisch kampioenschap in Rotselaar en Wachtebeke.

De volledige wintercollectie kan je ook steeds hier terugvinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube