x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieƫn. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Hyacintenpracht in het Hallerbos

Halle
za 27 april 2019

Wie dit weekend de Antwerpse drukte niet zag zitten kon ook kiezen voor een uitdaging in de natuur. Geen deelnemersaantal met 4 of 5 cijfers maar toch een succesvolle editie met 900 lopers.

Allicht heeft dit deels ook te maken met de hype in de media rond de hyacinten. In het Hallerbos is de collectie inderdaad indrukwekkend. Ze toveren het op zich al mooie bos om tot een mooi visueel schouwspel. Al zullen sommige atleten er door de soms nijdige hellingen misschien wat minder oog voor gehad hebben. De kortste afstand bedraagt 7 km en tilt je over 110 hoogtemeters.
Kan je niet genoeg krijgen van de bloemenpracht dan is de 14 of 21 km een optie. Men schotelt je dan wel 180 of 250 hoogtemeters voor.

De Lebbeekse atleet Pascal Heyvaert schreef zich in voor de 14 km en klokte af op 1:03:23 goed voor een 29ste plaats op 401 deelnemers.

De uitslagen van stratenlopen en trails vermelden niet altijd atletiekclubs. Lebbeekse atleten die deelnamen aan deze wedstrijd en niet in het verslag staan mogen dat steeds laten weten via webteam@lebb.be.
Geschreven door Chris Schelkens | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen