LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

IFAM Outdoor

Oordegem
26
mei 2012

Marijke, Danny, Ruben, Astrid, Hilde en Thomas komen in actie in het voorprogramma van de IFAM te Oordegem

Op een zonovergoten piste kwamen atleten van binnen- en buitenland samen om elkaar naar een nieuw persoonlijk record te loodsen. De organisatie zorgde ervoor dat deelnemers in een reeks terecht kwamen waar ze de beste kansen hadden om hun doelen te bereiken. Dit zorgde voor enkele nationale records, vele persoonlijke records en zelfs enkele limieten voor het EK te Helsinki.

Marijke Vanbuggenhout kwam als eerste Lebbeekse in actie in het voorprogramma. Op de 400m kwam ze terecht in de 5e reeks, waarin ze naar 61.84 liep. De reeks werd gewonnen door Lieze Dockx (BONH) in 58.17. Ook Danny Van Nuffel en Ruben van den Berghe schreven zich in voor de 400m. Ruben ging in de 4e van 7 reeksen van start. Hij finishte in 53.03. Danny kroop een reeks later in de startblokken en finishte in 52.43, een nieuw persoonlijk record.

Astrid Verhoeven kreeg dankzij haar snelle PR een plaats in de snelste reeks 800m in het voorprogramma toebedeeld. Vanuit baan 2 liep ze naar de 4e stek in 2.18.66. Hilde Scholliers ging van start in de 4e reeks. Zij finishte in 2.44.20.

Thomas Caudron kwam tenslotte als laatste Lebbekenaar van de dag in actie. Hij legde zijn 800m af in 1.58.85.

Foto’ s van deze wedstrijd kan je hier bekijken:Alle resultaten van deze meeting vind je hier terug.

Geschreven door Evelien Caudron | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube