LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

In de kijker: Arne en Luca

Lebbeke
26
juni 2013

Gentil Dierickx kiest deze maand zijn atleet om in de kijker te zetten. Zijn keuze gaat uit naar twee talentvolle pupillen, Luca Heyvaert en Arne Naudts. Gentil over zijn atleten:

Met de vakantie voor de deur mag ik uit mijn groep een atleet in de kijker plaatsen. Ik heb gekozen om twee atleten in de kijker te zetten, namelijk Arne Naudts en Luca Heyvaert. Zij zijn er namelijk in geslaagd om twee zeer sterke clubrecords te verbeteren bij de pupillen.

Arne verpulverde het bijna ongenaakbare record van Braam Goessens op de 60m sprint (8.62 gelopen te Ninove op 24 mei 2003) en bracht het op 8.49 (gelopen te Ninove op 2 juni 2013). “amai mijnen frak” dat is snel!
Luca verbeterde het zeer sterke 60m-record van ons allen zeer bekende Lize De Geest (8.55 gelopen te Sint-Niklaas op 15 september 2002) naar 8.54 (gelopen te Lebbeke op 8/6/2013) “kan da meisje lopen ja”.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze op de provinciale kampioenschappen volgende zaterdag, 29 juni 2013, te Aalst bij de kanshebbers worden gerekend op goud!

Ik ben er zeker van dat de club aan deze atleten nog veel plezier zal beleven (en ik ook natuurlijk).

Prachtig gedaan, proficiat Arne en Luca, doe zo voort!

Trainer: Gentil Dierickx

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube