LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

In de kijker: BvV pup/min meisjes

Lebbeke
06
mei 2013

Het is deze maand de beurt aan Koen Heyvaert om een atleet of atlete in de kijker te zetten. Koen maakte een opvallende keuze.

De keuze om een atleet te selecteren was dus wederom geen gemakkelijke opgave voor mij, ik ben daarom tot het besluit gekomen dat ik deze maand niet zal kiezen voor een ‘Atleet in de Kijker’ maar een ‘Ploeg in de Kijker’.

Mijn keuze is dus deze maand gegaan naar alle meisjes die deelgenomen hebben aan de Beker van Vlaanderen pupillen en miniemen meisjes te Lebbeke op zaterdag 20 april 2013. Zij zijn op een prachtige tweede plaats geëindigd in onze reeks, wat in mijn ogen en nog enkele anderen van onze club, een plaats verdiende in de finale van de BVV. Dit is tot op heden niet het geval gebleken.

Daarom alvast uitgeroepen tot ‘ATLETEN IN DE KIJKER’ voor de maand april 2013:
Heyvaert Luca, Schuddinck Catalina, Roelandt Britt, Clynhens Joke, Roelandt Jana, Heyvaert Flore, Vierendeels Rune, Moens Joyce, De Smedt Linde, Champeaux Anne-Sophie, Vannieuwenhuyze Emma, Melis Eline, Van Campenhout Jente, Walraevens Jule, Van Der Wilt Marie, Esselens Hanne, Lemmens Caro, Van Den Berghe Sylvia, Heyvaert Lotte, Uyttersprot Emma, Vierendeels Loike.

Proficiat aan alle meisjes!
Koen Heyvaert

Geschreven door Koen Heyvaert | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube