LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

In de kijker: Carla Hofmans

Lebbeke
15
juni 2012

Bea De Landtsheer koos uit haar Start to Run- groep een atleet om even in de kijker te stellen. Haar keuze viel op Carla Hofmans, al jarenlang een atlete met een hart voor de club.

De test van “Start to Run” is alweer achter de rug…

Eén van de deelnemers bij de groep van de 10km was Carla Hofmans. Zij wist steeds de andere lopers aan te moedigen en hielp ze volhouden wanneer het wat moeilijker ging.

Zelf eindigde ze bij de spurtjes steevast als eerste vrouw. Zo in de loop van de achtste week besloot ze om af te haken. Ze ging zich voorbereiden op de Beker van Vlaanderen (interclub) van de Masters Dames, waar er zowel voor de 100m, het kogelstoten als voor de aflossingen 4x100m op haar beroep werd gedaan!

Carla diende dus weer wat snelheid op te bouwen en ook het vertrek uit de startblok werd weer opgefrist. Tijdens deze voorbereidingen zagen we haar ook aan de start van enkele wedstrijden op de club verschijnen. Aan motivatie was er dus vast en zeker geen gebrek.

Ik denk dat we stilaan van een comeback mogen spreken en misschien mogen we verwachten dat er enkele clubrecords zullen sneuvelen…

Ik hoop, Carla, dat je de spikes nog dikwijls mag aantrekken en wens je veel succes met je atletiekcarrière bij de Masters van AC Lebbeke!

Trainer: Bea De Landtsheer

De “Atleet in de kijker” lost sinds begin dit jaar “Atleet van de maand” af. Alle “Atleten van de maand”, en “Atleten in de kijker” kan je hier terugvinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube