LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

In de kijker: Jonas Van Biesen

Lebbeke
01
april 2012

Trainer Gentil Dierickx mag in de maand maart één van zijn atleten in de kijker plaatsen. Zijn keuze viel op Jonas Van Biesen, tweedejaars miniem. Gentil legt uit waarom hij Jonas koos.

Jonas is het type atleet die iedere trainer graag in zijn groep heeft, gedreven, bijna altijd aanwezig op training en wedstrijden, ligt goed in de groep. Kortom een atleet waar je altijd kan op rekenen.

Jonas traint nu toch al een paar jaar bij mij en doet volgende winter de overstap naar de groep van Michiel, want Jonas moet het hebben van het lange loopwerk. Jaar na jaar stel ik vast dat zijn prestaties stapsgewijs verbeteren.

Dat is prachtig, rekening houdend met het feit dat hij atletiek en voetbal combineert. Niet simpel, zaterdag: voetbalwedstrijd, zondag : veldloop, donderdag: voetbaltraining om 18u, daarna atletiektraining om 19u.

Dat zijn sportieve familie een grote betrokkenheid betoont, kan ik alleen maar benadrukken en toejuichen.

Op een bepaalde dag zal hij een keuze moeten maken ik hoop dat hij voor zichzelf de juiste keuze maakt, maar dit is nog lang niet aan de orde.

Jonas, ik ben er van overtuigd dat de ‘Atleet in de kijker’ voor jou een stimulans zal zijn om er de volgende jaren 100% voor te gaan (waar ik niet aan twijfel).

Proficiat!

Trainer: Gentil Dierickx

De “Atleet in de kijker” lost sinds begin dit jaar “Atleet van de maand” af. Alle “Atleten van de maand”, en “Atleten in de kijker” kan je hier terugvinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube