LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

In de kijker: Kaat Theelen

Lebbeke
20
september 2012

Michiel De Proft koos deze maand zijn atleet om in de kijker te zetten. Michiels keuze viel op Kaat Theelen. Michiel over zijn atlete:

Kaat is één van de atleten die ik sinds vorig jaar, toen ik begon als trainer, onder mijn hoede kreeg. Kaat doet nog maar een jaar aan atletiek, maar bewees in dat jaar al dat ze een echte doorzettingsmentaliteit heeft, waardoor zij het voor mij deze maand verdient om ‘atleet in de kijker’ te worden.

Kaat is een afstandsloopster van de zuiverste soort. Toch beperkt zij zich niet enkel tot deze discipline, maar is ze steeds leergierig om nieuwe disciplines binnen de atletiek op te zoeken. Vooral de horden, maar ook een aflossing of een werpnummer zijn disciplines die haar sterk aanspreken.

Als oudste van de groep, Kaat is de enige 2de- jaars cadet, gaf zij ook steeds het goede voorbeeld aan de rest. Op wedstrijd en training is zij steeds met de volle motivatie aanwezig. Deze inzet werd dan ook beloond met veel progressie.

Kaat, ik hoop je met deze nominatie nog een extra ‘boost’ aan motivatie te geven voor je eerste jaar als scholier en ik hoop samen met jou dat je progressie van vorig jaar zich dit jaar doorzet.

Geschreven door Thomas Caudron | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube