LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

In de kijker: Robbe Gabriels

Lebbeke
26
mei 2013

Norbert Vermeir kiest deze maand zijn atleet om in de kijker te zetten. Zijn keuze gaat uit naar Robbe Gabriels, een gemotiveerde cadet uit zijn groep. Norbert over Robbe:

De mei-maand is traditioneel de periode van de interclub wedstrijden, of recent aangegeven als de “Beker van Vlaanderen”, is toch wel belangrijk als spiegel voor een club. Kan men zich handhaven, of promoveren, enz… In dit opzicht was het, in tegenstelling met het weer, een mooie meimaand 2013 voor onze atletiekclub.

Wat meer specifiek mijn trainingsgroepje betreft, is het niet gemakkelijk om er een ‘uitspringer’ bij aan te geven. Iedereen doet zijn/haar best op trainingen en wedstrijden. Uiteindelijk wil ik tot atleet van deze maand Robbe Gabriels aanduiden. Robbe doet al een paar jaartjes atletiek, en hij is ook erg gemotiveerd om verschillende disciplines te beoefenen. Natuurlijk moet er nog wel wat aangepast worden aan conditie en technische vaardigheden. Ik denk dat deze vermelding tot atleet van de maand hem zeker een stimulans geeft om enthousiast en gedreven verder te werken.

Trainer: Norbert Vermeir

Alle andere atleten die al eerder in de kijker stonden bekijk je hier.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube