LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

In de kijker: Yoren Joos

Lebbeke
27
april 2012

Yana Heirbaut, Inne Van Stappen en Emmy Bicque kozen uit hun atleetjes één atleet om een maand lang in de kijker te stellen. Hun keuze viel op Yoren Joos, een belofte volle 9-jarige atleet die zich door weer en wind inzet. Yana over Yoren.

Deze maand was het onze beurt om een ‘Atleet in de kijker’ te kiezen. Moeilijk, want de benjamins zetten zichzelf allemaal graag in de kijker. Ze zijn het allemaal waard om deze titel te krijgen, maar we moesten er toch eentje kiezen. We kozen voor Yoren Joos. Deze 9- jarige atleet is bijna altijd aanwezig op de trainingen, door weer en wind. Hij is altijd enthousiast en gemotiveerd. Deze altijd goedgezinde atleet is voor velen een voorbeeld. Yoren is in alle opzichten een sportieve jongen: enerzijds is hij snel en goed in zijn geliefkoosde sport, anderzijds kan hij ook tegen zijn verlies.

Sommige kinderen hebben wel eens een mindere dag, maar dan is Yoren er, die hen bijna altijd weet te motiveren. Als we hem buiten de trainingen tegenkomen is het duidelijk dat hij al terug uitkijkt naar de volgende training. Daarnaast kunnen we altijd op Yoren rekenen. Zelfs voor de vervelende klusjes, zoals bijvoorbeeld opruimen, staat hij altijd paraat. Kortom, Yoren is een atleet in hart en nieren, en daarom vinden wij dat hij het verdient om deze maand in de kijker te staan. Wij wensen Yoren nog veel succes en plezier met het lopen. Yana, Emmy en Inne.

Trainers: Yana Heirbaut, Inne Van Stappen & Emmy Bicque

De “Atleet in de kijker” lost sinds begin dit jaar “Atleet van de maand” af. Alle “Atleten van de maand”, en “Atleten in de kijker” kan je hier terugvinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube