LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Indienen premiestelsel en deelnamepremie seizoen 2014-2015

Lebbeke
08
oktober 2015

Het zomerseizoen is nog niet goed en wel afgelopen of we lanceren al een eerste oproep voor het invullen van de premiestelsels. Dit jaar kan tot en met 27 oktober 2015 ingediend worden op het secretariaat.

Ook dit jaar dienen alle cadetten en oudere atleten twee formulieren in te vullen: het premiestelsel en het invulformulier om een deelnamepremie te ontvangen. Download het Premiestelsel en Deelnamepremie nu in word-formaat. Zo kan je op PC al alles invullen alvorens het af te drukken. Gelieve hierbij de layout niet te wijzigen!

Onze jongste atleten (benjamins, pupillen en miniemen) dienen deze twee formulieren in te vullen: Premiestelsel en Deelnamepremie.

Alle formulieren moeten voor 27 oktober 2015 ingediend te worden op het secretariaat van onze club. Let op: Atleten die hun premiestelsel of deelnamepremie te laat indienen komen niet in aanmerking voor een vergoeding. Met vragen kan je steeds terecht bij Monique Van Wemmel.

Wat is het premiestelsel?

Het premiestelsel is gemaakt om onze atleten te belonen voor hun deelnames én prestaties. Bij deelname aan minstens 12 wedstrijden krijg je een bonus, de “deelnamepremie”. Het premiestelsel geeft een quotering aan prestaties op basis van kampioenschappen, deelname aan bepaalde wedstrijden en prestaties. Atleten die ook deelnemen aan indoorwedstrijden hebben een voordeel in dit stelsel. Atleten die in de winter crossen in plaats van indoor lopen nemen deel aan het cross-stelsel (dat los staat van het indoor- en zomerstelsel), waardoor alle atleten gelijk worden behandeld.

Elk indoor- en outdoorkampioenschap kreeg een bepaald aantal punten toebedeeld. Prestaties worden via de IAAF-puntentabel gequoteerd.

Kerstgala op 19 december

Net als voorgaande jaren zal ook dit jaar het Kerstgala de plaats van afspraak zijn om de deelnamepremie en het premiestelsel in ontvangst te nemen. Dit jaar staat het Kerstgala gepland op zaterdag 19 december 2015.

Let op: Wanneer je je premiestelsel niet kan afhalen tijdens het Kerstgala, heb je nog tot 31 december om hun vergoeding op te halen tijdens één van onze trainingsdagen. Lukt dit niet omwille van verlof of ziekte, dan kan je ons steeds op de hoogte brengen via secretariaat@lebb.be.
Wie zijn vergoeding na 31 december 2015 niet heeft opgehaald, verliest deze definitief.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube