29
januari 2020

Woensdagnamiddag stond het Vlaams indoorkampioenschappen voor scholen op het programma. Niet alle scholen staan te springen om hun leerlingen hiervoor in te schrijven. Nog veel werk aan de winkel om alle scholen sportminded te krijgen. Vijf atleten van LEBB maakte de verplaatsing naar de topsporthal in Gent.

Brons voor Mauro

Nora Vereecken begon haar dag bij het kogelstoten. Met een stoot van 9,21m eindigde ze netjes in de top-5 op een 5de plaats. Dezelfde 5de plaats behaalde Emma Muyshondt bij het hoogspringen door een sprong over 1m40.
Beide dames namen nog deel aan de 60m. Nora finishte in 9.32. Emma verbeterde hier haar PR door over de finish te spurten in 8.71. Eén honderdste te veel om een finale plaats te behalen.
Ward Vereecken schoot ook uit de startblokken op de 60m. Hij legde deze af in 8.63, een PR.
Op de baanronde lukte Ward een tijd van 29.71. Mauro Smismans eindigde hier net naast het podium op de 4de plek met een tijd van 26.25.
Mauro liet het niet aan zijn hart komen en ging bij het hoogspringen over 1m45 wat goed was voor een PR en een bronzen medaille.
Jonas Claeys koos ervoor om deel te nemen aan twee kampnummers. Bij het hoogspringen sprong hij over 1m35 naar een 5de plaats. In het kogelstoten deed hij één plaatsje beter door 4de te eindigen met een stoot van 8.34m.

De uitslagen van MOEV vermelden geen atletiekclubs. Andere atleten van onze club die deelnamen aan de scholencompetitie kunnen dat laten weten via webteam@lebb.be.