LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Inschrijvingsformulier Kerstfeest

Lebbeke
15
november 2011

Inschrijven voor het Kerstfeest en Kerstgala van AC Lebbeke kan nu online.

Het Kerstfeest en Kerstgala van Koninklijke Atletiekclub Lebbeke zal plaatsvinden op 17 december 2011 in onze kantine aan het sportcomplex van de gemeente Lebbeke.

Kerstfeest voor de jeugd

Tijdens het Kerstfeest, dat begint om 17u00 komt de Kerstman langs met pakjes voor alle kindjes. Er worden pannenkoeken voorzien en randanimatie. Dit alles wordt gevolgd door de uitreiking van het premiestelsel. Hier worden de mooie prestaties van de jeugd (afgelopen winter en zomer) nog eens in de kijker gezet. Wie dat wenst kan op het inschrijvingsformulier aangeven dat hij ook voor het avondprogramma blijft. Koude en warme tapas, lookbroodjes en andere versnaperingen zijn tegen een kleine vergoeding beschikbaar.

Inschrijven kan via dit formulier:

Kerstgala

Om 19u30 start het Kerstgala voor cadetten, scholieren en JSM. Naast enkele hapjes en drankjes, kan je er ook terecht voor de uitreiking van het premiestelsel. Bovendien is er de verkiezing van de “Atleet van het jaar”. Bij zowel mannen als vrouwen wordt een laureaat verkozen uit alle “Atleten van de maand“. Voor het avondprogramma hoef je je niet op voorhand in te schrijven.

We hopen ook u te verwelkomen op deze gezellige avond die afgesloten wordt met een streepje muziek.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube