x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Inschrijvingen: Interne jeugdmeeting op 11 juli 2020

Lebbeke
di 30 juni 2020

Op zaterdagnamiddag 11 juli 2020 organiseert Lebbeekse AC een interne jeugdmeeting. De atletiekwedstrijd zal voor vele atleten de opener zijn van het atletiekseizoen, waarbij uiteraard nog steeds rekening wordt gehouden met de COVID19-maatregelen.

Op het programma staan, afhankelijk van je leeftijdscategorie, de 60m, 80m, 150m, 600m en 1000m. Kampers kunnen hun hart ophalen in het verspringen, hockeywerpen, kogelstoten, discus- en speerwerpen. Klik hier om het uurrooster te bekijken.

  • Het betreft een interne atletiekmeeting, waar énkel atleten van Lebbeekse AC aan kunnen deelnemen met de leeftijden van cadet t.e.m. master.
  • Meisjes en jongens werken samen hun disciplines af.
  • Je neemt deel met je wedstrijdshirt en draagt, net als op andere meetings, je officiële VAL-borstnummer.
  • Inschrijven doe je op voorhand via het online inschrijvingsformulier hieronder.

Er wordt ook elektronische tijdsopname (fotofinish) voorzien. Zo kan je er van op aan dat alle tijden 100% zullen correct zijn.

’s Avonds, vanaf 18u00, wordt aansluitend een alle categorieën piste meeting georganiseerd. Cadetten t.e.m. masters kunnen hieraan deelnemen. Voor meer informatie en inschrijvingen klik je hier.

Inschrijvingen Interne jeugdmeeting 1 – 2020

De inschrijvingen zijn afgelopen. Enkel atleten die reeds ingeschreven zijn kunnen deelnemen. Ter plaatse inschrijven is niet mogelijk.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen