LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Schrijf je nu in voor onze interne meeting van 11 juli 2020!

Lebbeke
29
juni 2020

Op zaterdagavond 11 juli 2020 organiseert Lebbeekse AC een interne pistemeeting. De atletiekwedstrijd zal voor vele atleten de opener zijn van het atletiekseizoen, waarbij uiteraard nog steeds rekening wordt gehouden met de COVID19-maatregelen.

Op het programma staan met de 60mH, 60m, 150m en 300m vier sprintnummers. Deze disciplines worden gevolgd door drie langere nummers: de 800m, 1500m en 3000m. Kampers kunnen hun hart ophalen bij het kogelstoten, discus- en speerwerpen. Klik hier om het uurrooster te bekijken.

  • Het betreft een interne atletiekmeeting, waar énkel atleten van Lebbeekse AC aan kunnen deelnemen met de leeftijden van cadet t.e.m. master.
  • De wedstrijd wordt als alle categorieën-wedstrijd georganiseerd, waarbij in de 60mH, 3000m en kampnummers ook dames en heren samen zullen deelnemen.
  • Je neemt deel met je wedstrijdshirt en draagt, net als op andere meetings, je officiële VAL-borstnummer.
  • Inschrijven doe je op voorhand via het online inschrijvingsformulier hieronder.

Er wordt ook elektronische tijdsopname (fotofinish) voorzien. Zo kan je er van op aan dat alle tijden 100% zullen correct zijn.

’s namiddags, vanaf 14u00, wordt ook een interne jeugdmeeting voorzien op onze piste. Benjamins t.e.m. miniemen kunnen hieraan deelnemen. Voor meer informatie en inschrijvingen klik je hier.

Inschrijvingen Interne meeting 1 – 2020

De inschrijvingen zijn afgelopen. Enkel atleten die reeds ingeschreven zijn kunnen deelnemen. Ter plaatse inschrijven is niet mogelijk.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube