LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Interprovinciale Match

Heusden
10
september 2011

Christophe en Sander helpen Oost- Vlaanderen aan een derde plaats.

Dit jaar vond de Interprovinciale match plaats te Heusden. Tijdens deze wedstrijd komen de beste atleten van elke provincie tegen elkaar uit, en wordt op het eind een puntenklassement gemaakt om te kijken welke provincie de sterkste is. Oost-Vlaanderen kon voor het eerst in zes jaar de titel niet winnen tijdens deze match. Het werd een spannende strijd tussen Vlaams Brabant, Antwerpen en Oost- Vlaanderen. Vlaams Brabant haalde het uiteindelijk met 526 punten. Antwerpen werd tweede met een half puntje meer dan Oost- Vlaanderen, 512,5 vs 512 punten.

Christophe Champeaux mocht van start op het kortste sprintnummer. Hij finishte er als tweede in zijn reeks. Zijn tijd van 11.81 (0.5 m/s) was goed voor de zesde tijd van alle deelnemers. Sander De Wilde eindigde vijfde in het hinkstapspringen. Hij haalde 12m52.

Christophe liep ook mee in de afsluitende 4x100m. Samen met Brent Sprangers, Giovanni Pieters en Alan De Meulemeester liep hij 43.55. Slechts 1 honderdste achter Vlaams- Brabant dat won in een tijd van 43.54.Klik hier om de volledige uitslag te bekijken.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube