x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieƫn. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Viermaal Lebbeke op het podium in de Jogging van Mollem

Asse
zo 24 september 2017

De Jogging van Mollem, een deelgemeente van Asse, werd in een ver verleden nog door onze club georganiseerd. De wedstrijd verdween een tijd van de kalender maar werd opnieuw opgepikt door enkele sportievelingen.

De vijf kilometer werd een kolfje naar de hand van Glen Braem en Tim Dumarey. Het AC Lebbeke-duo behaalde de eerste en tweede plaats. Minieme Nienke Van Campenhout lukte brons bij de vrouwen. Verder kwam Jarne Van Mulders als negende over de meet, Emma Van Nieuwenhuyze als 16e (4e meisje) en Lies Heyvaert als 17e (5e meisje).

Op de 10 kilometer was Astrid Verhoeven de beste van zowel de heren als dames. Pascal Heyvaert en Kris Vannieuwenhuyzen pakten goud en brons bij de heren.

Imed Mjena haalde een tweede plaats bij de mannen over 15 kilometer. Klik hier voor de uitslag van de langste afstand.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen