x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieƫn. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Jonas Bogaerts Lebbeeks sportman van het jaar

Lebbeke
za 11 februari 2017

Tijdens het Sportgala van de gemeente Lebbeke werd Jonas Bogaerts verkozen tot sportman van het jaar. Riet Vanfleteren en onze crossjunioren konden hun nominatie niet verzilveren.

Bij de jeugd werden scholier Bo Van Aken en cadette Luca Heyvaert gehuldigd voor hun prestaties van het afgelopen jaar. Ook de G-atleten kregen erkenning voor hun prestaties.

Nadien was het tijd voor de verkiezing van sportvrouw van het jaar. Hierbij moest Riet Vanfleteren het afleggen van een master uit de zwemclub van Lebbeke. Ook onze Lebbeekse junioren, die Belgisch kampioen werden in het crossen, haalden geen titel. Hier ging de hoofdprijs naar de handbalclub die in een regionale divisie kampioen werden.

Jonas Bogaerts kon zijn nominatie wel verzilveren. Hij haalde het als sportman van het jaar van een provinciaal kampioen in het zwemmen.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen