LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Jonas loopt naar Lokers zilver

Lokeren
10
februari 2014

In Lokeren werd al voor de 40e keer een veldloop georganiseerd door de plaatselijke club. De wedstrijd stond op de clubkalender, maar toch besloten een hele hoop atleten de spikes niet te binden voor deze wedstrijd.

Sara Vercauter legde bij de benjamins al meteen beslag op een vijfde plaats en zette daarmee alweer de toon. Onze benjamins tonen week na week hun goede vormpeil. Ook Rhune Vanroose (9e), Hannelore Heymans (17e), Ella Heyvaert (23e), Nienke Van Campenhout (29e) en Noor De Wilde (40e) zetten een knappe prestatie neer.
Bij de jongens kwam Xander Cools als eerste Lebbekenaar over de finish. Hij eindigde op een 18e stek en bleef daarmee clubgenoot Jarne Van Damme (28e) voor.

Pupille Nona Engelaar kwam als 22e over de meet, terwijl Emma D’Hollander 20e werd bij de één jaar oudere pupillen.
Josse Vannieuwenhuyze haalde de 12e plaats binnen bij de jongens. Tuur Dieleman (21e), Jelte D’hont (22e) en Michiel Moreels (28e) volgden in zijn spoor.

Minieme Britt Roelandt kwam als vierde over de meet en zette daarmee de beste prestatie tot dan toe neer. Jana Roelandt eindigde als 32e. Bij de jongens maakte Siebe Van Campenhout het mooie weer. Hij liep er naar een mooie zesde plaats.

Jonas pakt opnieuw medaille

Jente Van Campenhout finishte als 25e bij de cadetten meisjes. Bij de jongens haalde Jonas Van Biesen een knappe zilveren medaille. Hij moest enkel de duimen leggen voor Bo Van Aken (LOND). Glenn Merckx finishte op een 33e plaats.

Bij de senioren verscheen slechts één atlete aan de start. Sofie De Proft liep mooi naar een top-10 plaats en kwam als zevende over de meet.

De Lebbeekse masters hadden de wedstrijd blijkbaar wel met stip genoteerd. Eric Follaerts eindigde in de M50-reeks op een 20e plaats. Tommy Van Weverberg liep knap naar de vijfde stek bij de M35. Wim Heyvaert kwam als 29e over de meet, Sigurd Suys volgde op plaats 40.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube