x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Jozef Bequé loopt tweede afstand ter wereld in Wings for Life

Ieper
ma 04 mei 2015

Net als vorig jaar stond in Ieper "Wings for Life" op het programma. De wedstrijd waar de finish een auto is die stelselmatig versnelt en deelnemers inhaalt. Voor onze club namen Sigurd Suys en Jozef Beque deel.

Sigurd Suys liep een afstand van 24km en 930 meter. Hij eindigde daarmee op een 36e plaats bij de M45 en werd exact 500e wereldwijd. De wedstrijd werd immers op tientallen locaties tegelijk overal ter wereld gelopen.

Jozef Bequé finishte als eerste in Ieper bij de M60. Hij legde een afstand af van 36km en 230 meter. Dat was echter net niet genoeg voor de overwinning. Er was een Zweed die 200 meter verder liep en finishte na 36km en 460 meter.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen