x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Kampers aan de slag op de Memorial François Vandenbrande werpersmeeting

Lokeren
di 21 juli 2015

Lotte, Michael, Johan en Koen trokken naar Lokeren om er deel te nemen aan de werpersmeeting François Vandenbrande en de zilveren discus.

Lotte Heyvaert was de jongste atlete in Lokeren. Zij nam deel aan het kogelstoten én aan het discuswerpen. In die eerste discipline lukte haar een knappe worp van 8m41, wat haar meteen ook de overwinning opleverde. Haar discus vloog 21m48 ver naar het brons.

Bij de masters wist Michael Morret beslag te leggen op het zilver door zijn kogel 11m35 ver te laten gaan. Johan Van Grembergen lukte met 10m00 de derde prestatie en Koen Heyvaert met 9m04 de vijfde.
In het discuswerpen slaagde Michael Morret een worp van 26m42, wat hem opnieuw een tweede plaats opleverde. Koen Heyvaert eindigde op plaats 4 met 24m81.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen