LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

KBC Nacht van de Atletiek voor het eerst in september

Heusden
06
september 2020

De KBC nacht van de atletiek in Heusden heeft jaarlijks plaats in juli. Corona strooide dit jaar roet in het eten. De nacht werd een dag, en juli werd ingeruild voor september.

Seniore Lotte Hellinckx eindigde tweede in haar reeks van de 800 meter. Daarbij klokte ze af in 2:13.55. Elena Kluskens legde haar dubbele baanronde af in diezelfde reeks af in een tijd van 2’15.50. Zus Jana beëindigde in de volgende reeks haar wedstrijd niet.
Bij de mannen was Arne Teck in reeks twee goed voor een vierde plaats en 1’54.20. Brent Soetens was een reeks eerder goed voor een nieuw PR van 1’56.89, wat hem plaats vijf opleverde.

Ook in de 1500m kregen we een Lebbeekse starter. Soraya Meert snelde naar 4:41.76 en eindigde in een nieuw PR op plaats zeven. In reeks twee ging Mariska Tjeerdsma nog sneller. Zij eindigde op een 12e stek na 4’34.79.

Clubs staan niet bij alle deelnemers correct weergegeven. Atleten die deelnamen, maar niet in dit verslag werden opgenomen, kunnen een e-mail sturen naar webteam@lebb.be.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube