LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Kerstgala AC Lebbeke

Lebbeke
07
december 2012

Net als vorig jaar zal op zaterdag 22 december 2012, het laatste weekend voor Kerstmis, ons Kerstfeest en Kerstgala plaatsvinden. We ontvangen jullie graag in de kantine van de club om te toosten op het eindejaar.

Voor de kinderen is er animatie voorzien vanaf 16u00. Zo komt de kerstman langs, zal er een ballonnenplooier zijn en worden er gratis pannenkoeken en chocomelk verdeeld. Indien het sneeuwt houden we een wedstrijdje “De mooiste kerstman van Lebbeke” en uiteraard worden ook de premiestelsels voor de kleinsten uitgereikt.

Vanaf 19u00 is het aan de oudere atleten om te feesten. Op het programma staan traditiegetrouw het premiestelsel, deelnamepremie en huldigingen voor het afgelopen seizoen. Nadien gaat de volumeknop iets omhoog en kan er genoten worden van muziek. Nieuw dit jaar is de tent net voor de kantine met glühwein en andere verwarmende dranken.

Vooraf inschrijven is gewenst om een idee te hebben voor de catering. Inschrijvingsformulieren kan je in de kantine terugvinden en mag je op het secretariaat binnen geven.

Tot dan!

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube