LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Komend weekend 4 teams aan de slag op BK estafette

Jambes
16
september 2014

In het Naamse Jambes staat zondag het Belgisch kampioenschap estafette opnieuw op het programma. De meeting sluit traditiegetrouw het zomerseizoen voor de meeste atleten.

Onze club brengt vier teams aan de start, allen bij de heren. De 4x100m bij de heren bestaat uit Samuel Bagula, Rinaldy Kangavu, Sven Pieters en Frederik Tas. De 4x200m werd samengesteld met Danny Van Nuffel, Samuel Bagula, Aiko De Mol en Pieter De Maersschalck.
Drie van die 4x200m-lopers gaan ook op de 4x400m aan de slag. Danny, Aiko en Pieter krijgen dan het gezelschap van Ruben Van den Berghe.

Onze masters tekenen present voor de 4x100m. Het team dat afgelopen winter nog het Belgisch record indoor op de 4x200m brak, gaat nu van start op de 4x100m. Sven Laisnez, Bart Raemdonck, Jan Vierendeels en Dirk Van Campenhout zullen het stokje goed rond moeten krijgen.

Op het Belgisch kampioenschap van vorig jaar werd één medaille gehaald. De heren van de 4x400m pakten toen brons. Het verslag van vorig jaar kan je hier terugvinden.

De volledige deelnemerslijst en het uurrooster kan je hier terugvinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube