x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Komende zaterdag vieren we Kerst: dit is het programma

Lebbeke
ma 14 december 2015

Zaterdag 19 december 2016 staat ons Kerstfeest voor jong en oud op het programma. De invulling van het programma werd tot noch toe geheim gehouden. Zelfs de Kerstman wist niet wanneer hij moest komen. Tot nu!

Er wordt een namiddagprogramma voorzien voor de jeugd. Zij mogen om 15u00 hun opwachting maken voor een geanimeerde namiddag met playback, pannenkoeken en een bezoekje van de Kerstman. Daarnaast wordt er uiteraard ruimte voorzien voor het in de bloemetjes zetten van de jongste atleten hun knappe prestaties.

Aanvang Activiteit
15u00 Playback
15u45 Pannenkoeken
16u30 Uitreiking trofeeën jeugd
17u15 Bezoek Kerstman

Onze cadetten en oudere atleten worden om 19u00 verwacht om hun premiestelsels in ontvangst te nemen. Er zal bovendien ook een huldiging zijn van atleten en steunende leden die 25 jaar of langer lid zijn en een verkiezing van de atleet/atlete van het jaar!

Let op: Vorig jaar werd beslist dat wie niet aanwezig kan zijn op het Kerstfeest zijn premiestelsel t.e.m. 31 december 2015 kan ophalen op het secretariaat. Wie te laat is, komt niet meer in aanmerking om zijn prijs te ontvangen.
Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen