LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Zeven Lebbekenaren treden aan op Vlaams kampioenschap indoor AC

Gent
24
januari 2018

Zondag 28 januari zullen zeven van onze atleten aan de start van het Vlaams kampioenschap alle categorieën verschijnen. Enkele atleten komen in aanmerking voor de medailles. Wij zetten alles even op een rijtje.

Danny Van Nuffel liep tot nog toe de op één na snelste 400 meter indoor van het seizoen. Zijn tweede plaats op de inschrijvingslijst is echter geen garantie op een medaille, want een tiental atleten schreef zich met een outdoortijd van onder de 50 seconden in.
Ook bij de dames krijgen we een sprintster aan de start. Loike Vierendeels kan trachten haar PR op de 400m verder aan te scherpen.

In de 800 meter krijgen we bij de heren Gaethan Van Laethem en Michiel De Proft aan de start. Gaethan heeft de vijfde tijd van alle deelnemers achter zijn naam staan en zal in de snelste reeks mogen strijden voor de medailles.
Bij de dames verschijnt Belgisch kampioene outdoor Riet Vanfleteren aan de start. Zij staat met haar indoortijd van het PK tweede op de deelnemerslijst.

Lotte Hellinckx legt van alle ingeschreven Lebbekenaren de langste afstand af. Lotte schreef zich in met een outdoortijd en kan in het kleine deelnemersveld normaal gezien om de medailles strijden.

Tot slot krijgen we slechts één atlete in de kampnummers aan de start. Vicky Vanden Nest schreef zich in voor het hinkstapspringen. Vicky heeft de zevende prestatie van alle ingeschrevenen achter haar naam staan, maar voor een medaille zal ze minstens een meter verder moeten springen dan haar huidige seizoensbeste.

De volledige deelnemerslijst bekijk je hier.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube