x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

17 Lebbekenaren op KvV AC Indoor

Gent
wo 22 januari 2020

Het Vlaams kampioenschap alle categorieën van zondag 23 januari 2020 wordt er eentje met heel wat Lebbekenaren aan de start. Wij overlopen graag de deelnemers en hun kansen.

Vlaams cadetten-kampioen Jarno Torck start zowel in de 60m als 200m. In beide disciplines staat hij zowat halverwege de deelnemerslijst. Ook Jasper Van den Bulcke kunnen we halverwege de lijsten terugvinden. Hij liet de klok op de 400m dit jaar al stoppen op 54.11.
Bij de dames zal Luca Heyvaert dubbelen. Ook Luca is in beide disciplines halverwege het pak terug te vinden. Loike Vierendeels neemt deel aan de 400 meter.

Op de horden kan Jonas Bogaerts strijden voor een finaleplaats. Hij heeft de zevende tijd van deze winter achter zijn naam staan op de 60mH. Nils De Laender vervoegt hem op deze afstand.

Net als op het KvV bij de scholieren, mogen Jana en Elena Kluskens opnieuw vechten voor een medaille. Zij bekleden plaatsen drie en vier op de deelnemerslijst. ook Moia hermans, Lotte Willems, Demi Daelman, Hasse Mertens en Marijke Vanbuggenhout werden geselecteerd. Dit maakt dat zowat de helft van alle deelnemers een Lebbeeks truitje zal dragen!
Brent Soetens en Arne Boeykens zijn de Lebbekenaren aan de start van de 800 meter. Brent heeft de vijfde tijd achter zijn naam staan, op amper enkele tienden van plaats drie.

In het polsstokspringen is Timon Van Damme veruit de jongste deelnemer aan het concours. Hij heeft de zesde prestatie achter zijn naam staan.
Vicky Vanden Nest en Bowen De Clercq zijn getrouw weer op de afspraak in het hinkstapsppringen.

Voor de volledige deelnemerslijst klik je hier. Het uurrooster kan je hier terugvinden.
Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen