LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Belangrijk: Inschrijvingen Vlaams kampioenschap CAD/SCHOL

Heusden
28
augustus 2020

Het Vlaams kampioenschap voor cadetten en scholieren werd last minute verplaatst naar Heusden-Zolder en zal plaatsvinden op 12 en 13 september 2020. De scholieren worden daarbij op zaterdag verzameld voor hun kampioenschap, waar het 's zondags aan de cadetten is.

De inschrijvingen van het afgelaste kampioenschap, dat zou plaatsvinden op 15 augustus, werden gewoon overgenomen voor het “nieuwe” kampioenschap. Atleten die zich reeds ingeschreven hadden (zie hier), zouden het secretariaat van onze club te kennen moeten geven of zij nog steeds (al dan niet in dezelfde discipline) wensen deel te nemen. Dit kan door te mailen naar frankie.defeyter@lebb.be.

Ben je nog niet ingeschreven, en wens je toch nog deel te nemen? Dat kan door het inschrijvingsformulier in te vullen.

De uiterste intekendatum voor dit kampioenschap is zondag 6 september. Intekeningen die nadien binnen komen, kunnen niet meer worden bevestigd door de Vlaamse Atletiekliga.

Begeleider of trainer registreren

Verder werd een belangrijke versoepeling aangekondigd. Er mag één trainer of één toeschouwer per atleet naar het kampioenschap afzakken. Deze dient echter op voorhand gekend te zijn. Daarvoor kan je onderaan het inschrijvingsformulier het veld “Begeleider” invullen. De begeleider dient door onze club op voorhand te worden aangegeven bij de Vlaamse Atletiekliga.

Zij die reeds ingeschreven waren, kunnen de naam van hun begeleider doorgeven via e-mail: frankie.defeyter@lebb.be.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube