LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Lebbeekse deelnemers KvV AC

Lebbeke
15
januari 2014

Op zondag 26 januari staat het Vlaams kampioenschap AC op het indoorprogramma. We geven een overzichtje van de aanwezige Lebbekenaren en hun prestaties.

De korte sprint wordt de eerste grote uitdaging voor Lize De Geest. Met 7.86 heeft zij de zevende tijd van het seizoen achter haar naam staan. De lijst wordt aangevoerd door Yasmine Gharafi (LAT) die dit jaar al 7.60 liet optekenen. Justine Desondre (ACME), Sarah Rutjens (RCG) en Eline Berings (OLSE) schreven zich echter nog met outdoortijden in.

Ruben Van den Berghe en Danny Van Nuffel treden aan op de 400m. Met 52.75 en 52.77 zijn ze er nog net bij op het kampioenschap. Mogelijk krijgen ze dus een goede reeks voorgeschoteld om hun tijden verder aan te scherpen.
Bij de vrouwen is enkel Riet Vanfleteren erbij. Haar 58.46 is momenteel de tweede tijd van het seizoen. Enkel Ine Hugaerts (DUFF) was met 57.92 al sneller. Een resem atleten schreef zich echter met outdoortijden in. Onder hen Justien Grillet (VS), Rani Nagels (LAT) en Nenah De Coninck (KAAG).

Aiko De Mol wou ook aan die 400m deelnemen, maar door een valpartij tijdens een vorige wedstrijd dacht hij zijn kans verkeken te zien waardoor hij zich inschreef voor de 800m. Met een tijd van 1’59.80 dit jaar, liepen slechts 7 atleten (indoor) sneller dan hem. Er schreven zich echter nog een pak atleten in met een outdoortijd tussen de 1.50 en 2.00.

De volledige deelnemerslijst kan je hier terugvinden.

De deelnemers van het Vlaams kampioenschap voor cadetten en scholieren kan je hier terugvinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube