LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Lebbekenaren schieten zeven keer prijs op de Avaloop

Opstal
14
april 2016

De Avaloop in buurgemeente Buggenhout, en specifieker in Opstal, werd andermaal een succes voor de Lebbekenaren. Liefst 7 keer mocht een atleet met blauw-wit truitje het podium op.

Bo Van Aken en Glen Braem gingen op de kortste afstand van start, de 6 kilometer. Zij bleven in elkaars buurt en finishten op plaatsen drie en vier. Niet veel later kwam David Jacops als zesde binnen.Dimitri Kerkhofs lukte een 26e plaats, Dirk Pieters werd 42e.

Op de 12 kilometer was Sofie De Proft de sterkste. Krista Derdeyn finishte op een dertiende stek. Bij de heren gingen de eerste twee plaatsen zelfs naar onze atleten. Niels Slachmuylders haalde het van tim De Ridder. Dirk Van Campenhout eindigde op een 16e plaats.

Natalie De Ridder haalde het op de 21 kilometer bij de vrouwen. Jozef Laureys en Tommy Van Weverberg finishten tweede en derde bij de heren. Gunter Van Esbroeck lukte een 29e plaats, Pieter Ringoot werd 52e en Michael Verheyden kwam als 59e binnen.

De uitslag van stratenlopen vermelden niet altijd atletiekclubs. Lebbeekse atleten die deelnamen aan deze wedstrijd en niet in het verslag staan mogen dat steeds laten weten via webteam@lebb.be.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube