x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieƫn. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Stephanie wint Leopoldsloop, David tweede

Sint Laureins
za 17 februari 2018

In Sint Laureins stond de Leopoldsloop geprogrammeerd. Ook enkele AC Lebbeke-atleten trokken - met succes - naar de stratenloop. Stephanie Saerens kon zelfs zegevieren in de 10 kilometer.

Stephanie Saerens won de 10,2 kilometer bij de dames. David Jacops eindigde tweede in de 4,78 kilometer en Gregory Goossens eindigde op een elfde stek op de 10,2 kilometer.

Ruben Van den Berghe nam als enige Lebbekenaar deel aan de 30,5 kilometer en finishte nipt naast het podium op plaats vier.

De uitslag van wegwedstrijden vermelden niet altijd atletiekclubs. Lebbeekse atleten die deelnamen aan deze wedstrijd en niet in het verslag staan mogen dat steeds laten weten via webteam@lebb.be.
Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen