LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Lidmaatschap seizoen 2013-2014

Lebbeke
01
oktober 2013

Binnenkort start het nieuwe atletiekseizoen 2013-2014. Bij de start van dit nieuwe seizoen moet u opnieuw een vergunning aanvragen. Vul dus tijdig een gele of roze kaart in die u kan verkrijgen op het secretariaat.

Nieuwe atleten dienen eveneens een roze of gele aansluitingskaart in te vullen en te ondertekenen (en door één van de ouders indien je jonger bent dan 18 jaar).

Wanneer u de nodige documenten heeft ingevuld en ingediend op het secretariaat vragen wij u vriendelijk om zo snel mogelijk het lidgeld te betalen op het rekeningnummer van de club 001-2086537-46, met vermelding van je naam. Hieronder vindt u een overzicht van de lidgelden terug. Het lidgeld, dat steeds zo laag mogelijk wordt gehouden, biedt ons de mogelijkheid om onze club verder uit te bouwen.

Zorg dat u tijdig in orde bent, anders ben u ook niet verzekerd. Let op: net als vorig jaar krijgt u pas een nieuw startnummer of recreantenkaart van zodra uw betaling is ontvangen. Breng dit dus tijdig in orde zodat je wedstrijdklaar bent!

  • Vanaf 3 leden per gezin : 10% vermindering
  • Neem contact op met uw mutualiteit voor (gedeeltelijke) terugbetaling van uw lidgeld.

Een overzicht van onze lidgelden kan je op deze pagina terugvinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube