LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Lidmaatschap seizoen 2014-2015

Lebbeke
12
september 2014

Het zomerseizoen zit er alweer bijna op en onze club werkt alweer toe naar het nieuwe seizoen. Sinds deze week vragen we opnieuw alle leden om de lidkaarten voor seizoen 2014-2015 tijden in te vullen en te bezorgen op het secretariaat. Je krijgt ook een brief mee om je lidgeld te betalen.

Meer informatie over de lidgelden van seizoen 2014-2015 kan je hier terugvinden. Eens ons secretariaat het lidgeld heeft ontvangen, krijg je je gloednieuwe borstnummer.

Een deel van het lidgeld kan teruggevorderd worden bij de mutualiteiten. Kansarme jongeren kunnen aan een verminderd tarief inschrijven.

Al onze leden genieten bovendien nog steeds van een uitgebreid pakket aan voordelen. Zo ben je verzekerd voor sportongevallen of blessures. Kan je gratis gebruik maken van de atletiekpiste, neem je ook kostenloos deel aan onze eigen organisaties en mag je ook op gratis toegang rekenen tot onze evenementen.
Bovendien geniet elk lid 20% korting wanneer je je lidkaart boven haalt bij onze hoofdsponsor Top Sport.

Leden die graag een opleiding willen volgen tot initator, trainer of jurylid kunnen dat doen op kosten voor de club. Uiteraard vragen wij achteraf wel een engagement.

Nieuwe leden

Nieuwe leden moeten er zeker van zijn dat ze geen lid zijn bij een andere Belgische atletiekvereniging. Indien dit wel het geval is, dient eerst een aangetekend schrijven te worden verstuurd naar de club in kwestie.

Wedstrijdshirts zijn verkrijgbaar bij Dominique Veyt, tijdens trainingsdagen in onze clubkantine. Meer info over de clubkledij kan je hier terugvinden.

Ben je geheel nieuw, dan kan je enkele trainingen kostenloos mee volgen. Zo is er binnenkort de “Week van de Sportclub” waar AC Lebbeke aan deelneemt.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube