LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Locaties van PK’s, KvV’s en BK’s bekend gemaakt

Lebbeke
05
november 2015

Het Vlaams kampioenschap AC staat 21 mei 2016 op het programma in Oordegem (VS). Vervolgens gaat het naar het BK Masters in Deinze op 11 en 12 juni. In Sint-Niklaas wordt dan weer gestreden om de Belgische titels in de werpvijfkamp. Cadetten, scholieren en masters die een Vlaamse titel in het hamerslingeren willen halen kunnen […]

Het Vlaams kampioenschap AC staat 21 mei 2016 op het programma in Oordegem (VS). Vervolgens gaat het naar het BK Masters in Deinze op 11 en 12 juni. In Sint-Niklaas wordt dan weer gestreden om de Belgische titels in de werpvijfkamp.
Cadetten, scholieren en masters die een Vlaamse titel in het hamerslingeren willen halen kunnen 3 juli in Heusden aan de slag. Het Belgisch kampioenschap hiervan gaat in Mol door. 17 september staat het BK hamer en gewichtwerpen voor masters in Maldegem geprogrammeerd.

BK AC in juni

Het Belgisch kampioenschap alle categorieën staat zoals steeds in Brussel geprogrammeerd. De datum wordt omwille van het Europees kampioenschap en de Olympische Spelen aangepast naar 25 en 26 juni.

Dilbeek organiseert traditiegetrouw het KvV meerkamp. Leuven kreeg dan weer het Vlaams voor cadetten en scholieren toegewezen. Voor de Belgische titels moeten deze categorieën in Herentals zijn. Ook de junioren kunnen dat weekend aan de slag om er aflossingstitels te behalen.
Onze masters mogen het seizoen afsluiten met een Vlaams én provinciaal kampioenschap in Izegem.

Kampioenschappen die hier niet vermeld zijn, worden in Wallonië georganiseerd. De exacte locaties hiervan zijn nog niet bekend.

Provinciale kampioenschappen

De provinciale kampioenschappen zullen volgende zomer plaatsvinden in Gent op de Blaarmeersen (dag 1) en op de piste van Sint-Niklaas. Het jeugdkampioenschap wordt door ALVA georganiseerd in Aalst. De tweede Aalsterse club, EA, mag het PK estafette dan weer voor haar rekening nemen.

Het overzicht van de Beker van Vlaanderen-locaties kan je hier. terugvinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube