x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Tommy zegeviert in “Manneken Pis Trail”

Geraardsbergen
zo 27 augustus 2017

Deze editie van de MannekenPisTrail begon in provinciaal domein De Gavers waarna een doortocht volgde door de steengroeven van Lessen, de boelaremeersen, de Muur en kapelmuur, het natuurgebied aan de Marke en de Bosberg.

Ruim 400 atleten namen deel aan deze trailwedstrijd. Onder hen ook Tommy Van Weverberg. Hij schreef zich in voor de langste van alle afstanden die op het programma stonden, de 50 kilometer. Zijn tijd van 4u03’22 leverde hem de overwinning op. Hij hield daarbij liefst 10 minuten voorsprong op de nummer twee, Wazo De Rouck.

De uitslag van stratenlopen vermelden niet altijd atletiekclubs. Lebbeekse atleten die deelnamen aan deze wedstrijd en niet in het verslag staan mogen dat steeds laten weten via webteam@lebb.be.
Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen