LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Mannen en vrouwen blijven in eerste na sterk Beker van Vlaanderen- weekend

Lebbeke
11
mei 2015

Zaterdag en zondag konden zowel onze dames als heren zich verzekerden van een plaatsje in de eerste afdeling. Onze dames deden dat zaterdag met een zesde plaats in Lier. Gisteren trokken onze heren naar Sint-Niklaas waar ze achtste werden.

Vorige week haalden onze cadetten en scholieren nog twee knappe prestaties in West-Vlaanderen. Eerst eindigden onze meisjes op een vijfde plaats in derde landelijke. Het verslag van deze wedstrijd kan je hier terugvinden. Een dag later misten onze jongens met een tweede plaats nipt de promotie naar de hoogste afdeling. Het verslag van deze wedstrijd bekijk je hier.

Afgelopen weekend was het aan onze alle categorieën-teams om hun plaatsje in eerste landelijke te verdedigen. Onze dames deden dat in Lier met een zesde plaats. Lange tijd stonden zij zelfs derde. Het verslag kan je hier terugvinden. Onze heren liepen, sprongen en wierpen zich in Sint-Niklaas uiteindelijk naar plaats acht na een hele tijd op kop te hebben gestaan. Voor het verslag van deze wedstrijd klik je hier.

Eerder dit jaar gingen ook onze pupillen en miniemen al aan de slag. De jongens eindigden toen op plaats 3 in Beveren (verslag), terwijl de meisjes vijfde eindigden in Beveren (verslag).

Begin juni mogen onze masters nog aantreden tijdens de Beker van Vlaanderen in Lanaken. Onze heren misten vorig jaar nipt de promotie naar eerste landelijke.

Het volledige bekeroverzicht kan je hier terugvinden.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube