Natalie loopt eerste marathon in Eindhoven, Steve loopt toptijd

Eindhoven (NED)
11
oktober 2016

Bij ideaal weer, zonneschijn en weinig wind, trokken drie Lebbekenaren naar Eindhoven om er deel te nemen aan het Belgisch kampioenschap marathon.

Natalie De Ridder nam in Eindhoven voor het eerst deel aan de marathon. Ze finishte er op een 251e plaats in het eindklassement en werd achtste bij de senioren dames. Haar tijd bedroeg 3u06’23”. Klik hier om de activiteit op Strava te bekijken.

Master Steve De Ridder klokte 2u45’18” om zo als 63e over de meet te komen én als zestiende master. Jan De Maersschalck kwam na Antwerpen voor de tweede maal aan de start van de 42 kilometer. Hij rondde deze af in een tijd van 3u02’49”. Daarmee bleef hij zo’n 10 minuten onder zijn persoonlijke beste. Jan eindigde 218e en 71e in zijn categorie (senioren heren). Klik hier op Jan zijn activiteit op Strava te bekijken.
Ook Albert Van Nuffel liep naar een 805e plaats en 71e in zijn categorie. Hij voltooide zijn wedstrijd in een tijd van 3u36’16”.

Pieter in de halve marathon

Ook Pieter De Maersschalck nam deel aan de wedstrijd in Eindhoven. Hij liep de halve marathon in 1u18’16” om zo 54e te eindigen en 32e in zijn categorie. Pieter zijn Strava-activiteit is hier terug te vinden.

De uitslag van stratenlopen vermelden niet altijd atletiekclubs. Lebbeekse atleten die deelnamen aan deze wedstrijd en niet in het verslag staan mogen dat steeds laten weten via webteam@lebb.be.