x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieƫn. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Silke loopt haar eerste marathon in Berlijn

Berlijn
zo 16 september 2018

Terwijl Eliud Kipchoge naar een nieuw wereldrecord van 2u01'39" snelde, leverde in de achtergrond ook een Lebbeekse atlete een mooie prestatie af. Silke De Ridder stond in Berlijn aan de start van haar eerste marathon.

Silke sukkelde de laatste dagen met een verkoudheid, maar kon desondanks haar marathon afwerken in een tijd van 4u04’22. Silke had zich tot doel gesteld om onder de 4 uur te duiken, maar wegens wat verval in de laatste zeven kilometer lukte ze dat niet. Desondanks kan ze volgens trainer Peter Uyttersprot terugblikken op een geslaagd debuut.

De uitslagen van stratenlopen vermelden niet altijd atletiekclubs. Lebbeekse atleten die deelnamen aan deze wedstrijd en niet in het verslag staan mogen dat steeds laten weten via webteam@lebb.be.
Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen