LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Masters mikten in Deinze op nieuwe records

Deinze
29
augustus 2016

Vijf masters, een cadet en een scholier trokken naar de Masters Trophy in Deinze. De meeting die normaal gezien volledig in het teken van de masters staat, nam er enkele wedstrijden voor cadetten en scholieren bij.

Britt Roelandt en Jente Van Campenhout namen beiden deel aan de 800 meter. Er werd een gemengde reeks van cadetten en scholieren voorzien, wegens het kleine aantal deelnemers. Britt haalde het in 2’35.00 voor Jente die 2’51.63 liet optekenen.

In het discuswerpen lukte Johan Van Grembergen een zesde plaast door 25m14 ver te werpen. Niet veel later won hij het kogelstoten met een worp van 11m28. Luc Vanbuggenhout lukte hier met 6m42 de vierde plaats.Johan sloot zijn meeting af met het speerwerpen: 25m90 en plaats drie.

Bij de dames lukte Lucie Fieremans een discusworp van 16m55 die haar een vierde plaats opleverde. Haar kogel vloog 6m41 ver.
Ilse De Ridder lukte 21m96 en een tweede plaats in het speerwerpen. In het verspringen wipte zij 3m88 ver naar plaats vijf. Monique Van Wemmel lukte de negende prestatie door 2m71 ver in de zandbak te landen.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube