LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Medailleloze BK’s voor Lebbeekse jongeren

Gent
03
maart 2014

Onze cadetten, scholieren, junioren en beloften slaagden er in de Gentse Topsporthal niet in om medailles te veroveren. De drie aanwezige Lebbeekse deelnemers presteerden wel uitstekend.

Zaterdag waren de junioren en beloften aan de beurt. Danny Van Nuffel en Esther Van Poel mochten beiden van start gaan op de 400m. Esther brak vorige week nog haar persoonlijke record indoor en deed deze week nog een fractie beter. Met 63.22 eindigde ze derde in haar reeks, na Flavie Vanbesien (FLAC) en Marlies De Pryck (RCG).
Ook Danny kon deze winter zijn PR breken. Hij bleef opnieuw in de buurt van zijn record (51.90) door vijfde te eindigen in zijn reeks. Danny klokte een tijd van 52.17. Yannick Verhasselt (HAMM) liep naar de overwinning: 51.32.

Zondag stond Robbe Gabriels als enige Lebbeekse cadet in de Topsporthal. Robbe raakte 5m28 ver tijdens het verspringen en eindigde zo op plaats 9. De overwinning ging naar Michael Obasuyi (HCO) met een sprong van 6m36. Peredjo Okeowo (RESC) en Martin Monseur (SER) mochten met 6m10 en 5m97 mee het podium op.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube