x

Deze website maakt gebruik van cookies en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. Meer informatie kan u hier terugvinden.

Meerdere top-10 plaatsen tijdens de jaarlijkse Corrida van Merchtem

Merchtem
di 23 augustus 2016

Ook dit jaar kon de Corrida in Merchtem op een mooie opkomst rekenen. Vele Lebbeekse atleten kwamen aan de start op de wedstrijden ove 3, 6 en 12 kilometer.

Op de korste afstand, over 3 kilometer, kwam Tim Dumarray als eerste Lebbekenaar over de meet. Hij liep de vijfde tijd en werd op de voet gevolgd door Aiko De Mol die op plaats 6 binnen kwam. Gregory Goossens eindigde zevende en cadet Siebe Van Campenhout werd tiende.

Natalie De Ridder won de wedstrijd over 12 kilometer bij de senioren dames in een tijd van 48:57.
Bij de heren bleven Niels Slachmuylders, Tim De Ridder, Tommy Van Weverberg en Glen Braem allen knap voorin de wedstrijd. Niels finishte op plaats vijf na 41:12. Tim klokte met 42:05 de negende tijd, Tommy werd met 42:19 elfde en Glen eindigde vijftiende na 43:06. De broers Van Campenhout eindigden 45e en 92e. Dannie finishte na 48.31 terwijl Dirk 52.52 liet noteren.

Bekijk hier een filmpje van de organisatie.

De uitslag van stratenlopen vermelden niet altijd atletiekclubs. Lebbeekse atleten die deelnamen aan deze wedstrijd en niet in het verslag staan mogen dat steeds laten weten via webteam@lebb.be.
Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam
Facebook Flickr Strava Wikipedia YouTube Instagram Twitter Menu Pijl Bus Album Document Persoon Plan Groep Fluit Email Overheid Overheid Locatie Smartphone Huis Bankkaart BTW Kinderen