LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Memorial Leon Buyle

Lebbeke
02
juli 2011

Zes Lebbekenaren komen aan de start van de Memorial Leon Buyle.

De Flanders Cup van Oordegem is voor de meeste atleten de start van de laatste drie maanden zomeratletiek. Er stond dan ook erg veel volk aan de start van deze Flanders Cup, ook bekend als “Memorial Leon Buyle”. Onder een soms bewolkte, soms zonnige hemel verschenen zes Lebbeekse atleten op de snelle mondopiste.

Sam Vanfleteren ging als eerste van start in Oordegem. Hij liep zijn derde 100m van het jaar, en kreeg voor de derde maal meer dan -1.5 m/s tegenwind te verwerken. Sam finishte als derde in 11.72. Aiko De Mol heeft al meer races achter de kiezen dit jaar. Hij stond aan de start van de 400m zonder al te grote verwachtingen. Hij finishte als zevende in 52.21. Ook Marijke Van Buggenhout liep de baanronde. Ze is aan haar beste seizoen ooit bezig, en etaleerde dat ook vandaag. Zij liep 61.86 en eindigde daarmee als vijfde in haar reeks.

Tijdens het naprogramma liep Glen Braem 2.10.69 op de 800m. Daarmee deed hij drie seconden beter dan zijn vorige PR. Glen werd daarmee ook tweede in zijn reeks. Sara Van Biesen liep de 1500m in een tijd van 5.06.98 en eindigde daarmee als zestiende in haar reeks. Ook Robbe Neys verscheen aan de start. Hij legde de langste afstand af, 3000m. Hij beëindigde de race na 9.03.61 als vierde.

Bekijk de resultaten hier.

 

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube