Meerdere Vlaamse titels op Vlaamse kampioenschappen voor scholen

Gent
02
februari 2023

Op woensdag stonden de Vlaamse kampioenschappen indoor voor scholen op het programma. Enkele van onze atleten kwamen er in actie voor hun (secundaire) school.

Junior Tibe Temmerman won zowel de 60m als 200m. Tweemaal deed hij dat in een snelle tijd. Hij kwalificeerde zich met 7.14 voor de finale 60m, om in die finale naar 7.10 te snellen. Op de 200m lukte hij goud dankzij 22.47.
Ook leeftijdsgenote Nona Heyvaert lukte met 25.89 een gouden medaille op de 200 meter. Scholiere Zina Looverie had met 26.74 het brons te pakken in haar leeftijdscategorie.

Scholiere Nora Vereecken ging over 1m60 in het hoogspringen om zilver te veroveren.

We vermelden enkel de atleten die een medaille wisten te behalen. Klik hier om alle resultaten te bekijken.

Werd jouw prestatie niet opgenomen? De atleten werden voor deze wedstrijd niet aan de club gekoppeld. Daarom is het moeilijk om de resultaten van clubgenoten te achterhalen. Mail naar webteam@lebb.be om jouw resultaten door te geven.