LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

AC Lebbeke heeft nog heel wat in petto dit najaar

Lebbeke
11
juli 2016

Met het Oost-Vlaams Atletiekcriterium is één van onze laatste zomermeetings van het jaar nog maar net afgelopen, maar daarmee zit het jaar er nog niet op. Onze club heeft nog heel wat organisaties op stapel staan. Een overzicht.

In september hebben we een laatste jeugdmeeting geprogrammeerd op 10 september 2016. Amper een week later staat op 18 september opnieuw Fun Athletics op het programma. Het ideale moment voor jonge kinderen om kennis te maken met atletiek! Meer informatie over beide wedstrijden kan je hier terugvinden.
De Bosmarathon in Buggenhout bos zal dit jaar op 25 september plaatsvinden. Klik hier om je in te schrijven of het parcours te bekijken.

Drukke maand oktober

Lang blijft het niet stil. Begin oktober plannen onze afstandslopers hun eerste “Born to run”-muziekquiz. De opbrengst gaat naar de winterstage van onze afstandsatleten. Meer informatie over dit evenement dat op 8 oktober geprogrammeerd staat kan je hier terugvinden. Snel inschrijven is de boodschap, want de plaatsen in onze kantine zijn beperkt.

Amper een week later is er onze tweedaagse Spaghettiavond. Vrijdag 14 en zaterdag 15 oktober kan je spaghetti eten in onze clubkantine. Meer informatie en het inschrijvingsformulier volgen later.
De tweede dag van de spaghettiavond zal gecombineerd worden met een oefenveldloop overdag. Op 15 oktober zal deze opnieuw plaatsvinden rond de piste en kantine van onze club. Enkel clubleden en niet-aangesloten sportievelingen kunnen deelnemen aan deze wedstrijd. Ook voor deze organisatie volgt de informatie later.

Traditionele afsluiters

Omstreeks 11 november komt de Sint langs met lekkers voor onze jongste atleten. De exacte datum van de intrede wordt later bekend gemaakt. Begin december baat onze club ook opnieuw een chalet aan de ijspiste uit. Je kan er een maand lang terecht voor lekkere soep, warme chocomelk of verkwikkende drankjes.

Op zaterdag 17 december organiseren we ons jaarlijks kerstfeest. Voor de jeugd wordt er in de namiddag entertainment voorzien, gevolgd door het uitreiken van de premiestelsels. Voor de oudere atleten volgt er een avond van beloningen voor hun prestaties afgelopen seizoen.

De tweede week van januari volgt ons eerste eetfestijn in CC De Biekorf. Na jarenlang in zaal Ons Huis te vertoeven. 15 Januari is de datum van afspraak. Voor meer informatie over de verhuis klik je hier.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube