LEBB Lebbeekse AC Lebbeekse Atletiekclub

Er staat weer heel wat op stapel dit najaar…

Lebbeke
14
september 2015

Na onze jeugdmeeting van afgelopen zaterdag staan er nog heel wat Lebbeekse organisaties op het programma de komende weken.

We beginnen volgende week zaterdag, 19 september 2015, al met onze Kids Athletics. Meer info over deze initiatiedag atletiek kan je op deze pagina terugvinden.

Een weekje later kunnen de afstandslopers onder ons hun hartje ophalen in het Buggenhoutse bos. Daar staat opnieuw de Bosmarathon op het programma. Meer info kan je hier terugvinden.

Tweede oefencross en spaghetti

Vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober organiseren we opnieuw onze spaghettiavond. Tijdig inschrijven is hier de boodschap, want het aantal plaatsen is beperkt. Het invulformulier kan je hier downloaden.

Datzelfde weekend wordt er zaterdagnamiddag voor de tweede keer een oefenveldloop georganiseerd. Meer info over het parcours en aanvangsuren kan je in dit artikel terugvinden.

De Sint, Kerst en schaatsen

Op 10 november komt de Sint langs met lekkers voor de braafste kindjes. Wees die dag tijdig op training om tijdig bij de Sint op de schoot te kunnen. Het jaarlijkse Kerstgala staat dit jaar op zaterdag 19 december geprogrammeerd. Daar worden ook de premies uitgereikt. Het indienen van de premiestelsels kan nu al via deze link.

De Lebbeekse ijspiste is open van 4 december tot en met 3 januari. Ook onze club zal opnieuw een standje hebben aan het ijs.

Geschreven door Sam Vanfleteren | Contacteer webteam

Facebook Twitter Instagram Flickr Strava Wikipedia YouTube